Esports :El CAR de Sant Cugat cedeix material de gimnàstica artística a la Federació Catalana per als clubs catalans de tecnificació


L´Escola de Gimnàstica del Bages és una de les beneficiades

El material procedeix de les antigues sales de gimnàstica artística masculina i femenina del centre que han donat pas als nous espais, més moderns i millor equipats, de gimnàstica del mòdul esportiu estrenat el mes de gener passat.

L’import del material cedit és de més de 50.000 euros i inclou elements com cavalls de salt, cavalls amb arc, barres fixes, paralel·les, trampolins, matalassos i pistes, entre d’altres. Els clubs beneficiaris d’aquest material són CLUB GIMNÀS LLENAS (Sabadell), CLUB GIMNÀSTICA ARTÍSTICA LES MORERES (Esplugues de Llobregat), CLUB GIMNÀSTICA ARTÍSTICA L’HOSPITALET, CLUB GIMNÀS MOLINS DE REI, CLUB GIMNÀSTIC SANT BOI, CLUB GIMNÀSTIC TERRASSA, ESCOLA GIMNÀSTICA DEL BAGES, CLUB GIMNÀSTICA ARTÍSTICA RUBI i CLUB GIMNÀSTIC OSONA.

Foto Jordi Enrich (Gencat)

La signatura de l’acord de cessió ha anat a càrrec d’Ivan Tibau i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, en presència del director del CAR de Sant Cugat, Joan Fontserè.

Ivan Tibau ha explicat que la cessió d’aquest material “és una bona injecció pels clubs” i que l’objectiu d’aquesta acció és rendibilitzar un material perquè “sigui útil per a la preparació dels vostres esportistes”. El secretari general de l’Esport ha aprofitat per agrair la tasca dels clubs, perquè “formeu esportistes però també persones en els valors que només dóna l’esport”.

Per la seva banda, Xavier March ha agraït la cessió i ha afirmat que aquest material ajudarà els clubs catalans “a millorar les seves instal·lacions, ja que molts d’ells van mancats de molts elements que són bàsics per treballar en les millors condicions”.

About these ads

One comment on “Esports :El CAR de Sant Cugat cedeix material de gimnàstica artística a la Federació Catalana per als clubs catalans de tecnificació

  1. Olga Pont Rue
    21 setembre 2012

    Això está molt bé perque la majoria dels centres tenen moltes mancances en especial l’Egiba que és el que coneixem. Només es gasten diners en acondicionar camps de futbol, etc i la resta d’esports sembla que no existeixin.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 18 setembre 2012 by in Castellbell i el Vilar, Esports and tagged , .

Upcoming Events

No upcoming events

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 64 other followers

%d bloggers like this: